Početna » Sotirovski bez odgovora o ostavci, ali kaže da je Srpska napredna stranka uvek spremna za izbore i nema čega da se plaši

Sotirovski bez odgovora o ostavci, ali kaže da je Srpska napredna stranka uvek spremna za izbore i nema čega da se plaši

0
Da li će Niš ići na prevremene izbore?  – Na pitanje je koje su novinari uputili gradonačelnici Niša Dragane Sotirovski, a za koju je još uvek nepotvrđeno da li je podnela ostavku na svoju funkciju, gradonačelnica nije konkretno odogovorila. Umesto toga, rekla je da je Srpska napredna stranka uvek spremna za izbore i da nema čega da se plaši.

“Očekujem da do kraja godine radimo još jače i brže i bolje i da sve ono što smo započeli i da završimo i da dobro isplaniramo budžet za 2024. godinu, s obzirom na to da će nam i plate ići naviše. Mi smo u svakom trenutku spremni za izbore kao Srpska napredna stranka, kao grad takođe, a građani će oceniti kako smo radili prethodnih godina. Verujem da kroz zadovoljstvo koje iskazuju na prijemima građana, na pijaci, ulici i prodavnici, da pre svega Niš ide napred, da Nišu treba još mnogo toga da izraste u velegrad, a mi se kao grad trudimo da do toga dođe”, rekla je gradonačelnica.

Ona se zahvalila državi za sve što je učinila, za puteve, prugu, budući stadion… Rekla je da nema razloga da se plaši opozicije koja nema program, niti zna šta radi.

“Svesni smo svega što smo uradili. Rezultati su tu, oni su vidljivi i ja ću vam reći podatak da smo za tri godine uradili više od 100 kilometara puteva, 6 sela je dobilo vodovod, mnoga sela dobijaju prvi put u 21. veku kanalizaciju, izborili smo se da sami započnemo akva park”, pohvalila se Sotirovski rezultatima.

Najavila je da će Niš dobiti botaničku baštu, vrlo modernu fabriku za prečišćavanje otpadnih voda.

“Mislim da smo kao veliki administrativni centar ovog dela Srbije na dobrom putu”, zaključila je gradonačelnica Niša.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas