Početna » Spektakl u Nišu: Bijelo dugme i Beogradski sindikat slave jubileje na Old Timer Festu

Spektakl u Nišu: Bijelo dugme i Beogradski sindikat slave jubileje na Old Timer Festu

0

Ovog juna Niš će biti domaćin spektakularnog Old Timer Festa 2024, na kojem će nastupiti legendarni bendovi Bijelo dugme i Beogradski sindikat, uz obeležavanje značajnih jubileja – 50 godina Bijelog dugmeta i 25 godina Beogradskog sindikata. Manifestacija će se održati na platou niške tvrđave 22. i 23. juna, a poslednji kontingent karata je u prodaji.

Bijelo dugme će nastupiti 22. juna u okviru svoje turneje “50 godina – 50 gradova”. Bend će se predstaviti u originalnoj postavi, a Goran Bregović, osnivač Dugmića, ističe posebno uzbuđenje zbog povratka u Niš, gde je služio vojni rok i pronašao inspiraciju za neke od svojih najlepših pesama. Poslednji put su nastupali u Nišu pre 35 godina, 21. februara 1989. godine. Pre njihovog koncerta, publiku će zagrejati niški cover bend Penthouse, koji slavi 30 godina rada.

Beogradski sindikat će nastupiti 23. juna, donoseći autentični rep i izuzetnu scensku energiju. Njihove pesme, poznate po snažnim socijalnim porukama, postale su himne generacija. Iz benda poručuju da publiku očekuje nezaboravna atmosfera ispunjena pozitivnim emocijama i dobrom muzikom.

Beogradski sindikat ponovo u Nišu [VIDEO]

Uz muzičke nastupe, Old Timer Fest 2024 obuhvata i Sajam zdravog odrastanja koji će se održati oba dana, pružajući deci i roditeljima priliku da kroz obrazovne, kulturne i sportske aktivnosti usvoje prave vrednosti. Događaj će obogatiti prisustvo popularnih YouTube influenserki Arije i Nađe, koje će svojim programom dodatno animirati mališane.

Takođe, 22. juna će biti održana Revija retro automobila i motora, na kojoj će biti prikazano oko sto vozila, privlačeći ljubitelje oldtajmera i nostalgičare.

Ulaznice za koncerte mogu se nabaviti po ceni već od 1.200 dinara preko sajtova www.oldtimerfest.rs i www.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima u Nišu. Ulaz na Sajam zdravog odrastanja i Reviju retro automobila je besplatan.

Old Timer Fest 2024. obećava nezaboravan vikend u Nišu, prepun kvalitetne muzike, edukativnih sadržaja i atraktivnih izložbi, pružajući nešto za sve generacije.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas