Početna » SPS u Nišu: Opomenuti od strane birača, čvrsto stojimo iza programa naše partije

SPS u Nišu: Opomenuti od strane birača, čvrsto stojimo iza programa naše partije

0
Gradski odbor Socijalističke partije Srbije obratio se saopštenjem nakon održanih parlamentarnih izbora na kojima je osvojio 6,57 posto glasova na nivou Srbije, a u Nišu 5,71%.

U ovoj partini podsećaju da je Socijalistička partija Srbije partija koja najduže traje na političkoj sceni Srbije.

“Kroz više od tri decenije postojanja i delovanja, prošli smo kroz različite izazove i iskušenja. Specifične drustvene i političke okolnosti su od nas koz vreme iznedrile partiju ozbiljnih, odgovornih i poštenih ljudi, koju su kao prioritet svih odluka stavljali interese naše države i našeg naroda”, piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora prof.dr Igor Novaković.

Naglašavaju da veliki uspesi, ogromna podrška birača, mogućnost samostalnog odlučivanja i vladanja, nisu bili razlog da mi ikada pokažemo političku arogantnost.

“Ali isto tako i kada nismo uspevali da ostvarimo sve planirane ciljeve i zadatke, nismo zapadali u politički očaj. Tako i danas, opomenuti od strane birača, čvrsto stojimo iza programa naše Partije, i našeg predsednika Ivice Dačića. Za nas su izbori neposredna komunikacija sa narodom čije poruke treba pažljivo saslušati i ozbiljno shvatiti. Za nas je svaki rezultat pa i ovaj, motiv da budemo bolji, da budemo vredniji i da se glas naše partije još glasnije čuje”, napominju.

Putokaz za ovu partiju i dalje ostaju postulati Partije, i čvrsto verujući u njih, sledićemo i dalje put kojim nas predvodi naš predsednik Ivica Dačić.

“Svome predsedniku dajemo punu i bezrezervnu podršku, ulivamo dodatnu snagu i motiv, da zbijemo redove i podignute glave, još jači i spremniji dočekamo buduće političke izazove”, poručili su.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas