Početna » Sto je mali za nagrade Jakova Đorđevića

Sto je mali za nagrade Jakova Đorđevića

 Prijem za zlatnog tekvondistu u Gradskoj opštini Medijana

0
Nišlija, Jakov Đorđević, tekvondista, član kluba „Feniks“ iz Niša i član reprezentacije Srbije, nedavno je u Beogradu osvojio zlato za Srbiju, i time, kako kaže, svoju kolekciju diploma dopunio i ovim vrednim priznanjem. Tim povodom predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić priredio je prijem za uspešnog sportistu, kojeg po svemu sudeći tek čeka prava karijera.

“Želimo Jakovu i njegovom klubu da pružimo podršku u daljem radu. On ima samo 11 godina, a prvak je države i primer svojim vršnjacima. Očekujemo još zlatnih medalja od njega, sa željom da bude ne samo uspešan sportista, već dobar na svim životnim poljima”, rekao je predsednik Kocić na prijemu.

Foto: GO Medijana

Otac Jakova, Stevan Đorđević naglasio je da su danas u opštinu doneli tek tri diplome i tri medalje „jer bi radni sto predsednika opštine bio mali da se poređaju sve osvojene nagrade koje je ovaj mladi Nišlija osvajao na takmičenjima“.

Foto: GO Medijana

Klub tekvondoa „Feniks“ radi osam godina, ima oko 40 članova, što nije mnogo, jer se želi pre svega kvalitet u radu. Zanimljivost je da klub ima „bebi grupu“, da je pohađaju mališani koji imaju tek 20 meseci, kao da je i Jakov rano počeo da trenira, rekao je na prijemu trener Nikola Bursać.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas