Početna » Već četvrti dan nema traga od Milana Đorđevića: Svi resursi MUP-a aktivirani, neophodna i pomoć vojske sa psima tragačima

Već četvrti dan nema traga od Milana Đorđevića: Svi resursi MUP-a aktivirani, neophodna i pomoć vojske sa psima tragačima

0

Već četvrti dan traje intenzivna potraga za Milanom Đorđevićem (35), koji je poslednji put viđen u ponedeljak, 10. juna, oko 18:30 sati kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama. U potragu su uključeni pripadnici policije, žandarmerije, vatrogasci, članovi Gorske službe spasavanja, porodica, prijatelji i meštani obližnjih sela, a danas će im se pridružiti i planinari.

Milan Đorđević, visok 185 cm, poslednji put je viđen u beloj košulji sa plavim štraftama, teget pantalonama i braon cipelama. Prema rečima njegove ujne Maje, porodica je zabrinuta i apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave.

Dejan Đorđević, Milanov brat, izjavio je da su u jučerašnjoj potrazi učestvovali brojni građani zajedno sa službama.

“Bilo nas je oko 30 građana, pored policije, žandarmerije i Gorske službe spasavanja. Tražili smo ga od 9 sati ujutru do 20 sati, ali nažalost, bez rezultata,” rekao je Dejan.

On je dodao da se meštani rado uključuju u potragu, najavili su i planinari da će se pridružiti, ali bi im najviše značila vojska sa obučenim psima tragačima.

U PU u Nišu potvrdili su Glasu juga da su svi resursi Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirani u potragu.

Ako neko ima informacije o Milanu Đorđeviću, može se obratiti policiji.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas