Početna » Veliko srce niških fudbalera. Uplatili novac za Janino lečenje. Uputili MOĆNU poruku i ostalim Meraklijama (VIDEO)

Veliko srce niških fudbalera. Uplatili novac za Janino lečenje. Uputili MOĆNU poruku i ostalim Meraklijama (VIDEO)

0
Fudbalski klub Radnički pridružio humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za Nišlijku Janu Petrović, kojoj je hitno neophodna hirurška intervencija u inostranstvu.

Ovaj niški klub je uplatio novac i time pokazao kojim putem treba da krenu svi društveno odgovorni članovi zajednice.

“Vremena nema još mnogo, neophodno je da novac bude uplaćen do 3. novembra i zato apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti da nam se pridruže, jer samo ujedinjeni možemo uspeti da sakupimo potrebnu sumu”, poručuju fudbaleri.

Novac je će biti prikupljan i na utakmici između Radničkog i Spartaka, koja će biti odigrana u subotu, 28.10. od 18:30h na Čairu.

Pozivamo Vas da dođete, podržite akciju i pomognete našoj sugrađanki.

I igrači i stručni štab svim su srcem uz Janu. Oni znaju koliko je svaka pobeda važna i ne sumnjaju da ćemo ovu pobedu izvojevati svi zajedno. Zato Vas pozivaju da i Vi budete humani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas