Početna » Vladimir Đukanović najavio da će se ponovo glasati i na gradskim izborima i poručio Miliću: “SNS pobedio svaku opozicionu listu u Nišu”

Vladimir Đukanović najavio da će se ponovo glasati i na gradskim izborima i poručio Miliću: “SNS pobedio svaku opozicionu listu u Nišu”

0

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke (SNS), izjavio je nakon ponovljenih opštinskih izbora na dva biračka mesta u Nišu da je koalicija predvođena naprednjacima uspela da pobedi svaku pojedinačnu opozicionu listu i da je u procentu popravila svoje rezultate. Đukanović je najavio da opoziciju očekuje debakl na ponovljenim gradskim izborima u najvećem gradu na jugu Srbije.

“Uprkos agresivnoj kampanji koju ste vodili da biste preusmerili glasove i tako umuvali još jednu listu u SO Medijana, opet smo vas pojedinačno pobedili i to tako što smo u procentu popravili rezultat. Tebe očito birači neće da slušaju, jer nisu hteli da glasaju za neku drugu listu. Ako ste već pobedili, pa što svi zajedno ne izlazite na izbore? Čemu ta podeljenost? Jedino na čemu se udružujete je program- ‘Mrzim te Vučiću’, no on čak ni na Medijani ne prolazi, jer pojedinačno i tu vas dobijamo. U svakom slučaju, za grad na ponovljenim izborima očekuje vas debakl”, poručio je Đukanović dr Draganu Miliću na društvenoj mreži X.

Đukanović je posebno istakao nesposobnost opozicije da se ujedini, što je, prema njegovom mišljenju, glavni razlog njihovog neuspeha.

Da podsetimo, na ponovljenim izborima na dva biračka mesta, u najvećoj niškoj opštini, GO Medijana, opozicija je povećala prednost sa još jednim mandatom. Tako će u ovoj opštini partije okupljene oko Srpske napredne stranke imati 11 odbornika u Skupštini opštine Medijana, Grupa građana “Dr Dragan Milić” osam, “Biramo Niš – Biramo Medijanu” šest, dok će koalicija “Ujedinjeni – Nada za Niš” imati dva odbornika. To znači da opozicione partije imaju većinu od 16 odborničkih mandata, u odnosu na 11 koliko ima koalicija na listi Aleksandra Vučića.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas