Početna » Završavaju se poslednje pripreme, klizalište na “Čairu” počinje da radi krajem meseca

Završavaju se poslednje pripreme, klizalište na “Čairu” počinje da radi krajem meseca

0
Poslednje pripreme za puštanje u rad klizališta su u toku, a prema rečima direktorke SC “Čair” Branke Aranđelović, otvaranje se očekuje između 20. i 25. decembra. Promene cena ulaznica za zimske čarolije na ledu neće biti.

Sat će koštati 150 dinara, a sa popustom sa „Loyalty programom“ biće 100 dinara. Mmoguće je iznajmiti i klizaljke na licu mesta.

I ove godine biće organizovana škola klizanja za najmlađe.

Branka Aranđelović, direktorka SC “Čair”

„Sa početkom zimskog raspusta će krenuti i naša besplatna škola klizanja, koju organizujemo treću godinu zaredom. Oko 450 mališana je za ove dve godine završilo besplatnu obuku klizanja. Očekujemo veliki broj mališana ove godine“, navela je Branka Aranđelović.

SC „Čair“ poseduje čilere, mašine kojima se održava led. Operateri tih mašina trenutno rade na tome da se led pripremi da spremno dočeka niške klizače. Na raspolaganju su i mašine za gaženje leda.

Ovo će biti 16. sezona rada klizališta. U prošloj je postavljen rekord po broju poseta u jednom danu, kada je više od 700 klizača bilo na ledu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas