Početna » Završeno prijavljivanje poslodavaca za „Moju prvu platu“, počinje prijava kandidata

Završeno prijavljivanje poslodavaca za „Moju prvu platu“, počinje prijava kandidata

0
Prva faza programa „Moja prva plata” završena je prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih mesta je zatvoreno, a prema rokovima programa koje je objavila Nacionalna služba za zapošljavanje, naredna faza u okviru koje će mladi moći da se prijavljuju počinje 13. novembra i trajaće do 6. decembra.

Zatim, od 7. do 22. decembra poslodavci će birati kandidate koji su se prijavili na portalu „Moja prva plata” i najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izvršilaca koje su izvukli na oglašenim radnim pozicijama.

Konačno zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata, obaviće se u roku od 1. do 19. januara 2024. godine, čime uređuju međusobna prava i obaveze, a u istom tom periodu mora da se započne i sprovođenje ovog programa.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas