Početna » Kako nastaju vrhunske stock fotografije? Odgovor na ovo pitanje na besplatnoj Deli radionici

Kako nastaju vrhunske stock fotografije? Odgovor na ovo pitanje na besplatnoj Deli radionici

0
Kako nastaju vrhunske stock fotografije, kako se prodaju i koji su aktuelni trendovi u ovoj oblasti? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja nudi nam stock fotograf Dragoslav Nikolić, na BESPLATNOJ DELI radionici, koja se održava u petak 3. novembra od 17 sati u Deli prostoru – Davidova 2a.

 

“Fotografi širom sveta kreiraju magične fotografije iz prirode, sa putovanja, poslovnih okupljanja i mnogobrojnih dešavanja, zatim ih prodaju i od toga mogu sasvim dobro da zarade. Kako se dolazi do toga, u čemu je tajna? Pridružite nam se na predavanju i saznajte!”, pozivaju organizatori.

Učešće je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava. Zainteresovani treba da se jave mejlom na info@deli.rs.

DELI radionica – digitalni marketing

Deli radionica – digitalni marketing post

U digitalno doba kada smo svi “na mreži” promocija prozvoda, brendova i usluga dobila je savim novu dimenziju. Koliko je danas zapravo važan digitalni marketing, kako kreirati uspešne kampanje, pozicionirati se na tržištu i doći do svoje ciljne grupe? Ovo su samo neka od pitanja o kojima govorimo na novoj DELI radionici, u petak 3. novembra od 18 sati u Deli prostoru – Davidova 2a. Predavač je Milena Ranđelović, a učešće je besplatno.

Milena Ranđelović, vlasnica Xanti Digital marketinške agencije, ima više od 10 godina iskustva u marketingu i gejming industriji. Svoj posao ne smatra obavezom već načinom života. Profesor je engleskog jezika i književnosti i nesuđena umetnica koja bira isključivo inspirativne projekte gde može da izrazi svoju kreativnost.

O svom iskustvu, izazovima, rezultatima i mnogo čemu drugom Milena će govoriti na BESPLATNOM DELI predavanju, koje mogu da prate svi zainteresovani.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava slanjem mejla na adresu info@deli.rs.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas