Početna » Anastastija Cvetković treća na MASTERSU U Monte Karlu

Anastastija Cvetković treća na MASTERSU U Monte Karlu

0
Tokom protekle nedelje je na terenima Teniskog centra u Monte Karlu održan završni MASTERS za teniserke do 16 godina. Turnir je okupio 8 najboljih teniserki na kraju sezone iz kalendara Tennis Europe, a među njima je bila i teniserka niške Teniske akademije Živković (TAŽ) Anastasija Cvetković. Anastasija je nakon dve pobede i jednog poraza stigla do trećeg mesta i značajnog međunarodnog rezultata na turniru gde su ranijih godina nastupala danas najpoznatija imena ovog sporta.

„Mislim da je pre svega privilegija biti ovde i igrati na ovim terenima. Upisala sam pobedu protiv Čehinje i Srpkinje, Belgijanka me u tesnom meču pobedila i izostala je borba za titulu“, rekla je Anastasija Cvetković nakon dodele pehara.

Niška teniserka se nakon ovog turnira priključila Reprezentaciji Srbije do 16 godina koja učestvuje na Bili Džin King kupu u Španiji. Na međunarodnoj sceni od tenisera niške akademije igraju još: Nikola Jović, Mateja Stanisavljević, Ognjen Belić i Uroš Živković. Oni se nalaze u Najrobiju, glavnom gradu Kenije, gde predvođeni trenerom Nikolom Živkovićem igraju seriju ITF turnira.

Na prvom od tri, koliko će se igrati, Nikola Jović i Mateja Stanisavljević su stigli do titule u dublu. Njih dvojica su odmerili snage i u singlu, pa se igralo niško finale koje je pripalo Nikoli Joviću.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas