Početna » Asfaltiraju se ulice na Delijskom Visu

Asfaltiraju se ulice na Delijskom Visu

0
Posle dogovora sa građanima i rešenih imovinskih odnosa počeli su radovi u ulicama Dušničkoj i Feliksa Kanica na Delijskom Visu u GO Palilula. Kako bi asfaltiranje ulica počelo što pre Grad je, kako je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i dogovorila sa sugrađanima kada ih je posetila, pomogao stanarima ulica da što hitnije reše imovinske odnose tamo gde oni nisu rešeni, saopšteno je na gradskom sajtu.

Sotirovski kaže da su mašine na terenu i da je nastavljeno sa izgradnjom saobraćajne infrastrukture koja je važna za razvoj lokalne samouprave i bolji život građana.

“Paralelno se radi u svim opštinama i svim delovima grada jer svi sugrađani imaju pravo da žive u uređenim naseljima. Ono što se sa građanima dogovori na terenu to se vrlo brzo i realizuje. Potrebno je samo da svi uslovi budu ispunjeni”, istakla je ona.

Stanari ulica na Delijskom Visu u kojima se trenutno radi prezadovoljni su jer je dogovor  ispoštovan, a mnogi od njih ističu da na asfalt čekaju više od 30 godina.

Dodaju da su zadovoljni i kvalitetom radova, ali i činjenicom da ove zime neće, kao do sada, gaziti blato kada krenu do prodavnice ili nekim poslom do grada.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas