Početna » Autobus sleteo s puta, pet osoba prevezeno u UKC Niš. Dvadesetogodišna devojka u teškom stanju

Autobus sleteo s puta, pet osoba prevezeno u UKC Niš. Dvadesetogodišna devojka u teškom stanju

0
Pet osoba je prevezeno u Univerzitetski klinički centar u Nišu nakon što je sinoć oko 23 časa na auto-putu Beograd-Niš, kod sela Katun, autobus sleteo sa puta, rečeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

U UKC Niš potevrdili su da je jedna osoba primjena sa teškim povredama, opasnim po život. Nakom urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu utvrđeno je da je dvadesetogodišna A.S. zadobila  teške povrede grudnog koša, obe potkolenice, oba stopala, leve butne kosti i povrede glave.

“S obzirom na to da je zbog težine povreda bila životno ugrožena, odmah nakon dijagnostike uvedena je u operacionu salu Urgentnog centra. Posle višečasovnog operativnog zahvata u kome je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, jutros je smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju. Nalazi se u jako teškom, životno ugrožavajućem stanju”, kazali su u niškom kliničkom centru.

Pacijent S.K. (23) nakon dijagnostike stabilan, opserviran u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš.  Pacijentkinja N.S. (29) nakon dijagnostike stabilna, opservirana u hirurškoj intervenciji. Pacijent D.T. (63) sa manjim posekotinama od stakla, upućen na dalje preglede oftalmologu. Pacijent B.B (45) nakon dijagnostike stabilan, sa manjim posekotinama opserviran u hirurškoj intervenciji.

O saobraćajnoj nezgodi je obavešteno tužilaštvo. Saobraćaj se na tom delu auto-puta odvijao usporeno, a normalizovan je jutros oko 4.30 sati.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas