Početna » Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“ [FOTO+VIDEO]

Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“ [FOTO+VIDEO]

0

Tradicionalni 22. Sajam lova i ribolova „Niš 2024“ otvoren je danas u hali „Čair“. Sajam će trajati do 12. maja, a pored bogate ponude kompletne opreme za lov i ribolov, u subotu će biti priprema riblje čorbe za posetioce.

Na sajmu su prisutni svi vodeći uvoznici i distributeri lovačke i ribolovačke opreme. Prema rečima direktorke Sportskog centra „Čair“ Branke Aranđelović, ovogodišnji Sajam je okupio preko 40 izlagača.

Branka Aranđelović, direktora SC “Čair”

„Svi znamo da je Sajam lova i ribolova u Nišu ima divan ambijent. Ove godine preko 40 izlagača iz čitave zemlje, tako da se očekuje i dobra posećenost, između tri i šest hiljada. Sajam će trajati od danas 9. maja do 12. maja. Na sajmu možemo videti kompletnu lovačku i ribolovačku opremu, tako da svi oni koji su zainteresovani i vole to, moći će do kraja nedelje posete halu „Čair“ i da pogledaju opremu“, navela je direktorka SC „Čair“.

Ovu manifestaciju pratiće dodatni, sada već tradicionalni programi i sadržaji. U subotu će biti organizovana priprema riblje čorbe. Na Sajmu će posetioci moći da dobiju i dosta saveta o tome kako se ponašati u prirodi, tako da će čitave porodice Nišlija moći da vide i osete lepotu prirode, od koje smo se udaljili, dodaje Branka Aranđelović.

Vrata hale „Čair“ biće otvorena za posetioce od 10 do 19 sati od danas 9. maja do 12. maja. Cena pojedinačne ulaznice su 200 dinara, a za grupne posete 150 dinara po osobi.

Inače, Sajam lova i ribolova već nekoliko godina nije organizovan, što zbog pandemije korona virusa, što zbog prošlogodišnjih tragedija u osnovnoj školi u Beogradu i u Duboni i Malom Orašju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas