Početna » Đaci Ekonomske škole organizuju humanitarnu priredbu

Đaci Ekonomske škole organizuju humanitarnu priredbu

0
U utorak, 31. oktobra 2023. godine od 18 sati u Svetosavskom domu (porta Sabornog hrama) u Nišu, učenici Ekonomske škole iz Niša organizuju humanitarnu priredbu za Janu Petrović.

“Na priredbi će nastupiti učenici Ekonomske škole sa svojim prijateljima – hor Osnovne škole Ćele kula iz Niša, folklorni ansambl „Mozaik”…”, navode humani učenici niških škola

Ulaz na događaj je dobrovoljni prilog po želji, a sav prikupljen novac biće uplaćen za Janino lečenje.

Jana Petrović je rođena 16.12.2006. godine u Nišu. Dete je iz uredno vođene trudnoće. Odmah po rođenju, istog dana je poslata na Univerzitetsku dečiju kliniku u Beogradu. Jani je tada uspostavljena dijagnoza Tetralogija Fallot. Prva operacija je urađena sa godinu i 3 meseca u Tiršovoj.

Druga operacija urađena je 2011. godine zbog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja. Hirurška intervencija je rađena u inostranstvu kada je tokom hospitalizacije nakon mesec dana urađena i operacija kritične subglostične stenoze traheje. Između operacija je urađeno i nekoliko katetarizacija, ali je Jani sada potrebna naša pomoć kako bi otišla na treću operaciju u inostranstvu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas