Početna » Erazmus čet u Nišu, za sve zainteresovane mlade ljude za studentsku razmenu

Erazmus čet u Nišu, za sve zainteresovane mlade ljude za studentsku razmenu

0
EU Info kutak u Nišu organizuje 23. novembra od 17:30 časova “Eramuz čet”, za sve zainteresovane mlade ljude za studentsku razmenu u nekoj od evropskih zemalja. Poručuju da ukoliko žele da usavršavaju veštine u međunarodnom okruženju i razvijaju  saradnju sa vršnjacima iz cele Evrope, ovo je prava prilika i pozvali sve da im se pridruže.

“Erazmus čet je prilika da saznate kako izgleda proces prijave za studentske razmene i da čujete kakva su iskustva naših studenata sa razmene u Španiji i iskustva španskih studenata koji su trenutno na studijama u Nišu”, ističu u pozivu.

Sa studentima će razgovarati i podeliti svoja iskustva Nicole Ferreri iz Malage, koja je trenutno na Filozofskom fakultetu, zatim Lucía Castelos Sancho iz Valensije, trenutno na Filozofskom fakultetu, Raúl Naranjo iz Granade, trenutno na Fakultetu sporta, Jasna Ivković, Filozofski fakultet, koja je bila na razmeni u Malagi, na Facultad de Filosofía y Letras.

Prisustvo na događaju je besplatno uz prethodnu registraciju zbog ograničenog broja mesta. Link za prijavu: Erazmus čet u Nišu | euinfo.civicatalyst.org

Erazmus čet organizuje Erazmus studentska mreža Niš i EU info kutak u Nišu.

Erasmus+ je program Europske unije koji pruža jedinstvenu mogućnost za međunarodnu razmenu studenata, nastavnika i osoblja u području visokog obrazovanja. Na Erazmus četu saznaćete sve o prednostima učestvovanja u programu, istražiti destinacije, upoznati iskusne učesnike i čuti njihova lična iskustva.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas