Početna » Formiran Privremeni organ Grada Prokuplja

Formiran Privremeni organ Grada Prokuplja

0
Povodom Odluke Vlade Republike Srbije o raspuštanju Skupštine grada Prokuplja i rešenja o obrazovanju Privremenog organa Grada Prokuplja u Gradskoj kući dana 31. oktobra 2023. godine održana je konstruktivna sednica na kojoj je usvojen Poslovnik Privremenog organa Grada Prokuplja kojim je uređena organizacija i način rada.

Za predsednika privremenog organa Grada Prokuplja odlukom Vlade RS imenovan je Milan Aranđelović, dok su preostali članovi privremenog organa Dejan Lazić, Ana Radivojević, Gordana Janković i Mladen Kostić. Za sekretara Privremenog organa imenovana je Aleksandra Vukićević.

Na konstitutivnoj sednici doneta su rešenja kojim su konstatovani prestanci mandata odbornicima Skupštine grada Prokuplja, predsedniku i zameniku predsednika Skupštine grada Prokuplja, sekretaru i zameniku sekretara Skupštine grada Prokuplja, gradonačelniku i zameniku gradonačelnika Grada Prokuplja i članovima Gradskog veća.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas