Početna » GAŠIĆ OBIŠAO PRIPADNIKE MUP-a U PIROTU: Nećemo se povući sa ovog područja dok je krijumčara migranata

GAŠIĆ OBIŠAO PRIPADNIKE MUP-a U PIROTU: Nećemo se povući sa ovog područja dok je krijumčara migranata

0
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se policija neće povući sa ovog područja, kao ni sa Horgoša, sve dok i zadnji krijumčar ne bude pronađen i uhapšen.

Kako je objasnio ministar Gašić, 95 odsto migranata dolazi u Republiku Srbiju iz pravca Republike Bugarske i Severne Makedonije, te da će pripadnici MUP-a preduzeti sve mere i radnje kako bi se sprečili prelasci iregularnih migranata u našu državu.

Takođe, ministar Gašić sastao se i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem, nakon čega je konstatovao da policija na ovom području posvećeno radi i ulaže maksimalne napore baš kao i na severu naše države da bi očuvala bezbednost svih građana, s obzirom na povećan priliv migranata.

Naglasio je da srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala, kao i da će biti istrajna i odlučna u borbi protiv krijumčarenja migranta.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas