Početna » Gradonačelnica najavila mogućnost produženja određenih autobuskih linija. Neophodan aneks ugovora sa prevoznicima

Gradonačelnica najavila mogućnost produženja određenih autobuskih linija. Neophodan aneks ugovora sa prevoznicima

0
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je najavila da bi Studija o javnom gradskom prevozu u Nišu, zbog potreba građana koje su se javile, trebalo da se revidira. To znači da će pojedine autobuske linije biti produžene, a da bi sa prevoznicima novonastala situacija morala da se reguliše aneksom ugovora.

“Jako je veliki broj zahteva naših sugrađana za produžetak određenih linija. Neke je potrebno ukinuti, potrebni su i novi polasci, a sve to prati sadašnji Ugovor. Verujem da ćemo u jednom trenutku sesti i razgovarati o eventualno nekom aneksu ugovora”, najavila je ona.

Sotirovski je istakla je Grad uvek spreman da uradi sve što je neophodno kako građani ne bi ostali bez prevoza.

“Grad je veliki, bez autobusa ne možemo da funkcionišemo, a nama je važno da vidimo koliko ljudi može da dobije besplatan prevoz ili neku vrstu umanjenja”, kazala je gradonačelnica.

Ona je najavila mogućnost da će ukoliko bude sredstava besplatan prevoz na proleće dobiti možda penzioneri stariji od 65 godina, ili neka druga kategorija stanovništva.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas