Početna » Hladno jutro, topao dan. Zadržava se suvo vreme

Hladno jutro, topao dan. Zadržava se suvo vreme

0
U Srbiji ujutro ponegde slab mraz, a u nizijama, po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla, koja će se ponegde zadržati i pre podne. U toku dana pretežno sunčano ili malo oblačno i natprosečno toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab do umeren, južnih smerova, u južnim predelima zapadni. Najniža temperatura od -3 do 4 °C, a najviša od 10 do 16 °C. Tokom noći u nizijama, po kotlinama i duž rečnih tokova ponovo formiranje magle ili niske oblačnosti.

U Nišu ujutro slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i natprosečno toplo. Vetar slab, južnih smerova. Najniža temperatura oko -1 °C, a najviša oko 11 °C.

Izgledi vremena za naredni period

Zadržava se natprosečno toplo. U subotu prolazno naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo, na severu Srbije tek ponegde je moguća slaba kratkotrajna kiša. U nedelju suvo sa dužim sunčanim periodima. Zatim do kraja perioda umereno do potpuno oblačno, u ponedeljak u Vojvodini, a tokom noći ka utorku i u utorak pre podne i u ostalim krajevima mestimično slaba kiša. Od srede mestimično kiša, na visokim planinama slab sneg.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas