Početna » Humanitarna “Tortijada”. Torte odeljenju za onkologiju i deci sa potrebnim potrebama, prihod za decu obolelu od autizma

Humanitarna “Tortijada”. Torte odeljenju za onkologiju i deci sa potrebnim potrebama, prihod za decu obolelu od autizma

0
Tradicionalna manifestacija Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša “Tortijada” biće održana i ove godine. Zakazana je za 23.decembar, u TC Roda, u Merkatoru, sa pocetkom u 10 sati.
Prema najavama organizatora, program će biti šarenolik i namenjen je da se najmlađi sugrađani zabave. Sve poslastice biće izložene na jednom mestu, a mališani mogu da učestvuju u radionici pod nazivom “Mašta može svašta”.
Najbolje torte i kolači biće ocenjeni, a nakon toga uslediće humanitarna licitacija.
“Vazno je da znate da je deo torti toga dana, namenjen odeljenju za onkologiju u saradnji sa udruzenjem “Budi uz nas”.
Drugi deo će biti doniran školi za decu sa posebnim potrebama CARICA JELENA I CAR KONSTANTIN. Sav prihod prikupljen na licitaciji biće doniran Udruženju Dan za decu obolelu od autizma”, saopštili su organizatori.
Oni su pozvali sve ljude dobre volje da svoje novogodišnje darivanje podele sa onima kojima je to i više od novca potreba, ali i način da se osete voljenijim.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas