Početna » I danas gori: Temperatura do 39 stepeni!

I danas gori: Temperatura do 39 stepeni!

0

Pretežno sunčano i veoma toplo vreme očekuje se širom Srbije 10. jula 2024. godine. Vetar će biti slab do umeren, uglavnom istočnog i severoistočnog pravca. Jutarnje temperature kretaće se između 16 i 24 stepena Celzijusa, dok će najviše dnevne temperature dosezati između 35 i 39 stepeni Celzijusa.

U Nišu će takođe biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura će iznositi oko 19 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura dostići 37 stepeni Celzijusa.

Izgledi Vremena za Sedam Dana (do 17. jula 2024. godine)

U Srbiji se očekuje dugotrajan i izražen toplotni talas. Tokom dana će biti pretežno sunčano sa najvišim dnevnim temperaturama u većini mesta između 35 i 40 stepeni Celzijusa. Noći će biti tropske, posebno u urbanim sredinama, sa temperaturama koje neće padati ispod 20 stepeni Celzijusa.

Za vikend i početkom sledeće sedmice, u popodnevnim satima, može se očekivati lokalni razvoj oblačnosti na severu, zapadu i jugozapadu Srbije, uz retku pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom. Uprkos ovim lokalnim osveženjima, toplotni talas će i dalje dominirati, stvarajući izazovne uslove za građane.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas