Početna » Klinika za kardiohirurgiju od danas nema ni listu zakazivanja. Sve raščišćeno!

Klinika za kardiohirurgiju od danas nema ni listu zakazivanja. Sve raščišćeno!

0
Od danas Klinika za kardiohirurgiju u Nišu ne samo da nema listu čekanja već nema ni listu zakazivanja, pohvalio se direktor klinike prof. dr Dragan Milić na svojoj facebook strani.

“To praktično znači da bolesnici više neće čekati na kardiohirurške operacije već će klinika čekati pacijente”, kazao je on.

Objašnjava da će svako ko bude prošao anesteziološku ambulantu sa odgovarajućom preoperativnom pripremom biti primljen na kliniku odmah istog dana radi operativnog lečenja.

“Ponosan i zahvalan osoblju klinike koje je tokom ove godine radilo volonterski ukupno 44 dana vikendom kako bi se ostvario ovaj cilj”, napisao je Milić.

Od početka godine do danas na klinici je obavljeno gotovo 15 000 pregleda, hospitalizovano preko 1000 bolesnika i operisano blizu 700 pri čemu je intrahospitalna stopa smrtnosti 2.5%.

“Sami možemo malo a zajedno gotovo sve… Čak i ono što mnogi, ako ne i svi, misle da je nemoguće….”, poručio je uz piruku:

„Ko ne čini ništa za druge, ne čini ništa ni za sebe“ – Johann Wolfgang von Goethe.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas