Početna » Mladen Đurić biće novi predsednik GO Medijana

Mladen Đurić biće novi predsednik GO Medijana

0

Novi predsednik Gradske opštine Medijana biće ekonomista Mladen Đurić iz Grupe građana „Dr Dragan Milić“, koji je drugi na listi za opštinske izbore u Medijani, saopštio je Dragan Milić ispred ujedinjene opozicije. Njegov zamenik biće Marko Aleksovski iz koalicije „Biramo Niš“.

Opozicija, odnosno buduća vlast u Medijani, saopštila je i ko će voditi Skupštinu najveće niške opštine, u kojoj tri opozicione liste imaju zajedno 16 mandata, a lista oko naprednjaka 11.

„Naš predlog za predsednika Opštine Medijana biće Mladen Đurić, ispred Grupe građana „Dr Dragan Milić“, njegov zamenik će biti Marko Aleksovski iz koalicije „Biramo Niš“. Predsednik Skupštine Opštine Medijane biće Miloš Nešić, a njegov zamenik će biti Dragan Maslaković“, rekao je Milić.

Celokupno rukovodstvo Medijane sa većnicima i predsednicima kancelarija javnost će upoznati na nekoj od narednih konferencija kada bude konstituisana Skupština Opštine Medijana.

Milić najavljuje žestoku racionalizaciju kadrova koji rade u GO Medijana i smanjivanje kadrova koji postoje u dvema komisijama.

„Komisija za praćenje rada javnih preduzeća gde radi dvadesetak koordinatora i u Kancelariji za mlade gde radi sedam, koji su svi na paušalu. Tu ćemo imati ušteda od preko 12 miliona dinara u platama koje se neće primati. Narodne pare moraju da se poštuju“, dodaje dr Milić.

Milić se osvrnuo i na sada već prethodnu vlast, koja je neracionalno trošila novac građana.

On je rekao da je u Opštini Medijana raspisan tender na skoro milion dinara za nabavku potrepština za bife, a neposredno nakon ovog tendera, raspisana je i nabavka za kafane na koje Medijana daje pola miliona.

Zaključuje da je tome kraj i da ta vrsta bahaćenja na narodne pare u Nišu, odnosno u Medijani, neće biti.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas