Početna » MUP Srbije raspisao konkurs za prijem polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku

MUP Srbije raspisao konkurs za prijem polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem 1.100 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za stručno osposobljavanje uniformisanih policijskih službenika.

Za potrebe policijske uprave u Nišu konkurs je raspisan za 44 polaznika – 24 za radno mesto policajac i 20 za radno mesto saobraćajni policajac, kaže major policije Marija Ranđelović.

Mogu da konkurišu kandidati koji imaju državljanstvo Republike Srbije i prebivalište u zemlji najmanje godinu dana neprekidno do dana podnošenja prijave na konkurs. Kandidati moraju ispunjavati i zdravstvene, psihološke i fizičke kriterijume propisane za zasnivanje radnog odnosa za uniformisane policijske službenike u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Sve detaljne informacije građani mogu da dobiju u teritorijalno nadležnoj policijskoj stanici i na www.copo.edu.rs, kaže Ranđelovićeva.

Konkurs je otvorne do 29. decembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas