Početna » Nastavlja se “prolećno” vreme. Moguća kiša

Nastavlja se “prolećno” vreme. Moguća kiša

0
U Srbiji novo naoblačenje sa kišom dolazi ujutru sa zapada i brzo se prebacuje ka istoku i jugoistoku Srbije.

U većini predela biće povremene slabe kiše sa prekidima tokom dana. Temperature ostaju iznad proseka, a sneg je moguć samo na visokim planinama iznad 1600 mnv. Vetar slab do umeren južni, jugozapadni i zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo u većini predela.

Niš: Oblačno sa slabom kišom povremeno. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana

U četvrtak se promenljiva oblačnost premešta iz pravca severozapada sa kratkotrajnom kišom ponegde i sa malo sunčanih intervala. Temperature ostaju iznad proseka, a sneg je moguć samo na visokim planinama iznad 1600 mnv. Vetar ujutru slab južni, a od sredine dana zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo.

U petak suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. U subotu takođe toplo uz naoblačenje sa mogućom kišom krajem dana i uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U nedelju oblačno sa kišom i padom temperature tokom dana. U ponedeljak zahlađenje sa snegom prema današnjoj prognozi.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas