Početna » Nestorović: Nećemo ni sa kim u koaliciju, nikog nećemo podržati i nećemo praviti kompromise

Nestorović: Nećemo ni sa kim u koaliciju, nikog nećemo podržati i nećemo praviti kompromise

0
Branimir Nestorović kaže da je pokret “Mi, glas iz naroda” doneo odluku da neće u koaliciju ni sa kim, nikog neće podržati i neće praviti kompromise. Sačekaćemo konačne rezultate izbora u Beogradu, ističe Nestorović. Neka budu novi izbori, imali bismo još bolji rezultat, dodaje Nestorović.

“Odlučili smo da nećemo ići u koaliciju ni sa kim, da nećemo nikoga podržati i da nećemo praviti nikakve kompromise”, rekao je Nestorović.

Navodi i da je bilo nekih ponuda odbornicima sa njihove liste, ali da u to ne može da se meša.

“Nažalost, prema našem izbornom zakonu, mandati su u rukama odbornika”, rekao je Nestorović i dodao da su njihovi odbornici isključili mogućnost prodaje mandata. Ocenjuje da bi to bila pogrešna odluka, jer će taj pokret u budućnosti biti perspektivniji.

Istakao je da pokret nastavlja dalje istim pravcem i da ima svoje prioritete.

“Nema potreba da se opredeljujemo, neka budu novi izbori u Beogradu”, dodao je Nestorović.

Prema njegovim rečima, ukoliko izbori u Beogradu budu ponovljeni, očekuje bolji rezultat jer je tom pokretu, kako kaže, sada porasla prepoznatljivost.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas