Početna » Nikola Trajković nije više trener FK Radnički

Nikola Trajković nije više trener FK Radnički

0
Dosadašnji prvi trener i šef stručnog štaba na niškom Čairu, Nikola Trajković podneo je još u petak uveče ostavku na ovu funkciju i napustio Niš.

Na čelu Radničkog Trajković je bio od kraja prošlog proleća i nakon završetka sezone 2022/2023, kada je preuzeo niški tim. Nije se proslavio rezultatima koje je niška ekipa postigla u prvenstvu – na do sada odigranih 15 utakmica i pod njegovim vođstvom Radnički je pobedio samo tri puta i četiri puta igrao nerešeno, dok je čak na osam susreta doživeo poraz. U Kupu Srbije nedavno je Radički savladao Metalac u Gornjem Milanovcu, i plasirao se u završnicu ovog takmičenja.
Delegacija Fudbalskog saveza Srbije posetila Fudbalski savez Kosova…

Radnički je, kako saznaje Politika, već počeo da traži novog šefa stručnog štaba.

Nezvanično se saznaje da je u Nišu u subotu popodne boravio fudbalski stručnjak Slavoljub Đorđević, koji je po svemu sudeći i najozbiljniji kandidat za novog šefa stručnog štaba na Čairu. Iz kluba nije saopšteno ništa ni oko ostavke Nikole Trajkovića, niti oko izbora novog trenera.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas