Početna » Novi sezonski letovi sa aerodroma u Nišu i Kraljevu: Prvi let za Krf, uskoro i za Atinu i Tivat

Novi sezonski letovi sa aerodroma u Nišu i Kraljevu: Prvi let za Krf, uskoro i za Atinu i Tivat

0

Aerodrom “Konstantin Veliki” u Nišu u nedelju, 2. juna, zabeležio je prvi let na relaciji Krf – Niš – Krf avio-kompanije „Ryanair“, otvarajući tako sezonu sezonskih linija. Ovaj let će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom i omogućiće putnicima da lako stignu do popularne grčke destinacije.

Takođe, u nedelju 16. juna, uspostavljena je nova linija između Niša i Atine koja će saobraćati sredom i nedeljom, a od srede 19. juna počinje i linija sa Tivtom, sa letovima sredom i subotom. Ove linije će realizovati nacionalna avio-kompanija „Air Serbia“, pružajući putnicima dodatne opcije za putovanja tokom leta.

“Pored redovnih linija, na niškom aerodromu će tokom sezone biti dostupni i čarter letovi turističkih agencija. Ovi letovi su započeli proteklog vikenda, a destinacije uključuju Tursku (Antalija) i Tunis (Monastir)”, saopštio je Aerodrom Srbije.

Foto: Aerodromi Srbije

Aerodrom “Morava” u Kraljevu takođe je započeo sezonske letove u utorak, 11. juna, sa linijom Kraljevo – Solun – Kraljevo koja će saobraćati utorkom i subotom.

“Od srede 19. juna, putnici će moći da koriste i novu liniju sa Tivtom, koja će saobraćati sredom i petkom, takođe pod okriljem „Air Serbia“”, dodaju u saopštenju.

Aerodromi Srbije preporučuju svim putnicima da za dodatne informacije, posebno oko cena karata, posete zvanične sajtove avio-kompanija „Ryanair“ (www.ryanair.com) i „Air Serbia“ (www.airserbia.com).

„Podsećamo sve putnike koji putuju sa aerodroma ‘Konstantin Veliki’ Niš da na let dođu minimum dva i po sata pre polaska zbog izvođenja radova na izgradnji nove terminalne zgrade,“ poručuju iz Aerodroma Srbije.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas