Početna » Novi stand up Nikole Đurička ponovo u Nišu

Novi stand up Nikole Đurička ponovo u Nišu

U sklopu velike turneje novog Stand up show-a ,, Show biz“ Nikola Đuričko će 18. oktobra nastupiti u Nišu u Narodnom pozorištu od 20 h.

0

Nakon tri godine od vrlo uspešnog stand up-a Nikole Đurička ,, Sve što ste hteli da znate o Dzoniju a niste smeli nikad da ga pitate” Nikola Đuričko spremio je novi program pod nazivom ,, Show biz”. Đuričko je već jednom nastupao sa novim programom u Nišu a ulaznice su bile rasprodate u rekordnom roku.

Novi material kao i prošlog puta Nikola Đuričko je pisao sam a tiče se njegove karijere najzanimljvljivijih događaja iz pozorišta i filma.
“’’SHOW BIZ?’’ je moj novi stend up šou
Volim da nastupam u Nišu je uvek atmosfera posebna i radujem se novom gostovanju.
Imam puno novog materijala,recimo kako sam zakasnio na predstavu, kako sam zaboravio tekst, kako sam igrao u operi… itd. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima” , rekao je popularni glumac i dodao da je ovo humor za duhovite.
Ulaznice su prodaji na sajtu tickets.rs I na svim prodajnim mestima ticket visiona-a.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas