Početna » Novogodišnja čarolija i ove godine za najmlađe. “Zimski dani” u Medijani u Parku Svetog Save sredinom decembra

Novogodišnja čarolija i ove godine za najmlađe. “Zimski dani” u Medijani u Parku Svetog Save sredinom decembra

0

Mališani će i ove godine osetiti novogodišnju čaroliju u jednom od najvećih parkova u Nišu. GO “Medijana” najavljuje da će “Zimski dani u Medijani” početi sredinom decebra u Parku Svetog Save, a program će kao po tradiciji biti organizovan do 16 časova Najavljuju bogat program za decu, a tender za učesnike ove manifestacije otvoren je do 23. novembra.

„Deca će imati priliku da u Vilenjakovoj radionici prave novogodišnje rekvizite, da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom, Baka Mrazicom, Novogodišnjom jelkom, omiljenim likovima iz crtanih filmova“, kažu u ovoj opštini i dodaju da su ove godine pripremili preko 100 paketića kojim će obradovati mališane.

U toku trajanja ove manifestacije najmlađe Nišlije uživaće u predstavi “Snežne igre sa Olafom“, zatim u raznim igrama sa animatorima, a biće organizovane  i brojne radionice koje će deci doneti možda davno zaboravljeno igranje papirom i priborom za kolaž.

U centralnoj niškoj opštini podsećaju da ova manifestacija predstavlja samo deo pronatalitetne politike, po kojoj je ona poznata u Srbiji. Podsećaju da za prvo dete opština izdvaja po 120.000 dinara, a za treće od ove godine  150 hiljada. Novac će dobiti roditelji i za četvrto i peto dete u porodici 200 hiljada dinara, za porodice sa područja ove niške opštine.

Manifestaciju “Zimski dani” u Medijani podržali su mnogobrojni donatori, a jedan od njih koji svake godine pokazuje društveno odgovorno poslovanje je “Žitopk”.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas