Početna » Oblačno i hladnije sa kišom, u višim predelima SNEG

Oblačno i hladnije sa kišom, u višim predelima SNEG

0
Prema prognozi Rebuličkog hidrometeorološkog zavoda danas nas očekuje oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, dok će na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije kiša uveče kratkotrajno preći u sneg.

Od sredine dana na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina, a zatim i razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu povremeno i jak, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 5 do 8 ° C, najviša dnevna od 7 do 10 °C.

I u Nišu oblačno i hladnije sa kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od 5 °C do 7 °C.

U četvrtak u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama. Od petka česta naoblačenja, povremeno sa kišom, a od subote i hladnije, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas