Početna » Oblačno i hladno. Mešovite padavine: sneg i kiša

Oblačno i hladno. Mešovite padavine: sneg i kiša

0
U Srbiji danas oblačno i hladno. U Vojvodini ponegde slaba kiša ili rosulja, a u ostalim krajevima mešovite padavine (kiša i sneg).

Na planinama manje povećanje, a u nižim i brdskim predelima tek lokalno kratkotrajno stvaranje manjeg snežnog
pokrivača. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, u Bačkoj, Sremu i zapadnoj Srbiji sredinom dana pojačan.

Najniža temperatura od 0 do 3 °C, a najviša od 2 do 5 °C.

U Nišu mešovite padavine

Oblačno i hladno, povremeno sa mešovitim padavinama (kišom i snegom). Vetar slab do umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 2 do 3 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 14.12.2023. god.)

U petak (08.12.) oblačno i hladno, još ponegde sa sipećom kišom (rosuljom), na planinama provejavanje slabog snega. U subotu (09.12.) umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, a u nedelju (10.12.) posle podne sa severozapada novo prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom, na severu Vojvodine, kao i u brdsko-planinskim predelima sa slabim prolaznim snegom.

Početkom naredne sedmice (11 – 13.12.) porast dnevnih temperatura na vrednosti od 6 do 12 °C uz kratkotrajnu kišu, a jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom uz pojačan severozapadni vetar očekuje se u sredu uveče i u toku noći ka četvrtku (13/14.12.).

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas