Početna » Osetno hladnije, moguća kiša i slab sneg

Osetno hladnije, moguća kiša i slab sneg

0
Osetno hladnije. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, dok se ujutro slab sneg očekuje ponegde i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije.

Posle podne u Vojvodini, a uveče i noću i u ostalim krajevima razvedravanje. Vetar ujutro i pre podne umeren i jak  severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 7 °C, najviša od 3 °C na severu i zapadu, do 9 °C na jugu Srbije.

Osetno hladnije i u Nišu. Tokom dana pretežno oblačno povremeno sa slabom kišom. Posle podne prestanak padavina, a uveče i razvedravanje. Vetar ujutro i pre podne umeren, severozapadni, posle podne u slabljenju. Temperatura bez većeg kolebanja između 7 i 8 °C.

Izgledi vremena

Hladnije, u ponedeljak i utorak ujutru uz slab ponegde i umeren mraz, a dnevna temperatura biće u granicama proseka za ovaj period godine. Tokom dana umereno oblačno, samo u sredu i četvrtak pretežno oblačno sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snegom.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas