Početna » Piksijevi Orlovi stižu u Niš

Piksijevi Orlovi stižu u Niš

0
Najbolje fudbalere Srbije završetak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo očekuje na jugu Srbije. Prema trenutnom planu i programu posle povratka iz Belgije 17. novembra A tim Srbije odlazi u Niš, a dva dana kasnije Orlovi u Leskovcu (15,00) igraju meč protiv Bugarske.

Tim povodom direktor A tima Srbije Stevan Stojanović boravio je u oba grada, u društvu Vanje Koledina, zaduženog za brigu o terenima u SC FSS, kako bi izvršio poslednju provera pred okupljanje reprezentacije. Postoji mogućnost da će izabranici selektora Dragana Stojkovića dan pred utakmicu trenirati na stadionu ”Čair” pa je zbog toga, osim na stadionu ”Dubočica”, Stojanović bio i na terenu niškog Radničkog, kažu u FSS.

Selektor Dragan Stojković će u petak 10. novembra objaviti konačan spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Belgije i duel u kvalifikacijama protiv Bugarske. Okupljanje i početak priprema je u ponedeljak 13. novembra u SC FSS u Staroj Pazovi.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas