Početna » Planirani radovi na vodovodnoj mreži u Nišu tokom vikenda

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u Nišu tokom vikenda

Važna obaveštenja za građane o prekidima u vodosnabdevanju

0

Javno komunalno preduzeće „Naissus“ Niš obaveštava građane o planiranim radovima na vodovodnoj mreži tokom predstojećeg vikenda. Zbog neophodnih radova na održavanju i popravci vodovodne infrastrukture, očekuju se privremeni prekidi u vodosnabdevanju u određenim delovima grada.

Radovi na Crvenom Krstu – Subota, 15. jun 2024.
U subotu, 15. juna 2024. godine, planirani su radovi na iskopu i popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Gruje A. Kostadinovića, kod broja 6. Tokom ovih radova, moguć je prekid u vodosnabdevanju u ovoj ulici u periodu od 8 do 15 časova.

Radovi u Dušanovoj i Kurskoj ulici – Nedelja, 16. jun 2024.
U nedelju, 16. juna 2024. godine, planirani su radovi na popuni rova u ulici Cara Dušana kod broja 104. Za vreme ovih radova neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Takođe, ukoliko budu povoljne tehničke i vremenske okolnosti, planirani su radovi na iskopu i popravci kvara u Kurskoj ulici, kod broja 20. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu u Kurskoj ulici od 8 do 15 časova.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas