Početna » Počela je izborna tišina: Ponovo se glasa u subotu

Počela je izborna tišina: Ponovo se glasa u subotu

0
Glasanje za izbor za narodne poslanike biće ponovljeno na biračkim mestima za koja je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati glasanja i na kojima je poništeno glasanje na izborima za narodne poslanike održanim 17. decembra.

Neka od biračkih mesta na kojima će se ponovo glasati su biračko mesto 28 u opštini Babušnica, biračko mesto Bojniku, biračko mesto 18 u Velikom Gradištu, biračkom mestu broj 2, 24 i 45 u Vlasotincu, na biračkom mestu broj 23 u Trsteniku, biračkom mestu 15 u Žagubici, biračkom mestu broj 5 u Koceljevi, broj 40 u Lebanu, broj 18 u Petrovcu na Mlavi, broj 8 Plandištu, broj 24 u Raški, broj 6 i 37 u Svrljigu, broj 40 u Tutinu, broj 8 u Ćupriji.

Ponoviće se i glasanje na onim mestima gde je glasanje poništeno i to: biračko mesto 32 Aranđelovac, 24 Babušnica, 23 Veliko Gradište, 26 Koceljeva, 10 Kosjerić, 7 Kula, 4 Petrovac na Mlavi, 22 Svrljig, 25 Topola, 16 Ćuprija, kao i na biračkom mestu broj 12 u Bojniku.

Izbori će biti ponovljeni i na tri biračka mesta u opštini Kula, i to na biračkim mestima 21, 1 i 33, Istog dana glasaće se i za odbornike Skupštine grada Beograda, i to na tri biračka mesta.
Kako je saopštila Gradska izborna komisija, 30. decembra će se ponovo glasati na biračkom mestu broj 73 u Gradskoj opštini Voždovac i biračka mesta broj 15 i 122 u Gradskoj opštini Novi Beograd.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas