Početna » Počeo Gastro-turistički festival u Nišu. Večeras Boban Zdravković, sutra Biljana Jevtić i Aca Ilić [VIDEO]

Počeo Gastro-turistički festival u Nišu. Večeras Boban Zdravković, sutra Biljana Jevtić i Aca Ilić [VIDEO]

0

U Nišu je počeo 11. Gastro-turistički festival, koji će trajati 17. i 18. maja kod Oficirskog doma. Festival je otvoren sa nizom aktivnosti i događaja koji slave hranu, kulturu i zanate. Pored bogatog gastronomskog programa, posetioci mogu uživati u starim zanatima, takmičenjima u pripremi hrane i dečijim radionicama.

Prvog dana za Nišlije će pevati Bobana Zdravković, a drugog dana, program će uključivati takmičenja u kuvanju nacionalnih jela, radionice za decu i završni koncert koji će održati Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić.

Ove godine odazvalo se više od 13 zemalja. Osim iz Srbije, učesnici su i iz svih republika bivše Jugoslavije, ali i iz Grčke, Bugarske, Rumunije, Česke, Švajcarske,Švedske. Na festivalu učestvuju i srednjoškolci i studenti ugostiteljstva i hotelijerstva iz čitave Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas