Početna » Potpuno alkoholisan i pod dejstvom kokaina sa probnom dozvolom vozio u kontra smeru (VIDEO)

Potpuno alkoholisan i pod dejstvom kokaina sa probnom dozvolom vozio u kontra smeru (VIDEO)

0
Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača Opela koji se na autoputu Beograd – Niš kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom, da je bio u stanju potpune alkoholisanosti jer je upravljao vozilom sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina.

“Bezbednost na putevima je odgovornost svih nas i zato je od presudne važnosti da zajedno delujemo kako bismo sprečili posledice, koje mogu biti tragične. Upravo je slučaj ovog vozača svedočio o tome. Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu autoputa vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno.

 

Zahvaljujemo se građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje i ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju”, saopštio je MUP.

Počinilac ovog prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete prekršajne prijave.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas