Početna » Promenljivo vreme sa lokalnim nepogodama

Promenljivo vreme sa lokalnim nepogodama

0

U Srbiji se u utorak, 25. juna, očekuje promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali i nestabilno sa mogućim pljuskovima i grmljavinom. Posebno na severu, zapadu i jugozapadu zemlje moguće su izraženije padavine praćene kratkotrajnom pojavom grada i jakim olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od 17 do 21 stepen Celzijusa, dok se najviša dnevna očekuje od 27 stepeni na severu i zapadu, do 34 stepena na istoku zemlje. Vetar će biti slab do umeren, uglavnom severoistočni, istočni i jugoistočni, dok se sredinom dana na severu i zapadu može očekivati kratkotrajno jak severozapadni vetar.

Niš: Promenljivo sa lokalnim pljuskovima

U Nišu takođe vlada slična prognoza za 25. jun, sa promenljivim vremenom sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali uz moguće lokalne pljuskove i grmljavinu, naročito posle podne i uveče. Najniža temperatura biće oko 19 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna iznositi oko 34 stepena.

Izgledi vremena za narednih sedam dana

U narednim danima, do petka, 28. juna, očekuje se nastavak promenljivog vremena sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali i sa mogućim pojavama pljuskova, grmljavina, kao i lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom. Za vikend i početak sledeće nedelje najavljuje se kratkotrajna stabilizacija vremena, sa sunčanim i veoma toplim vremenom, dok su pljuskovi sa grmljavinom mogući samo ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Od utorka, 2. jula, očekuje se ponovni povratak nestabilnog vremena sa pljuskovima i grmljavinom.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas