Početna » Prva niška gimnazija brani ime i čvrsto stoji uz delo i integritet direktorice koja je uhapšena kada i državni sekretar Ministarstva prosvete

Prva niška gimnazija brani ime i čvrsto stoji uz delo i integritet direktorice koja je uhapšena kada i državni sekretar Ministarstva prosvete

0

Povodom nedavnih medijskih napisa u kojima se pominje ime direktorice Vere Dujaković, kolektiv Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“ čvrsto stoji uz njeno ime, delo i integritet.

“Ona je svojim dosadašnjim radom inspirisala, motivisala i osnaživala i zaposlene i učenike. Imamo apsolutnu veru da je uvek i isključivo radila u interesu naše gimnazije. Oštro osuđujemo sve zlobne i manipulativne navode i komentare u medijima kojima se urušavaju njen ugled i ugled naše škole”, saopštio je kolektiv niške gimnazije.

Podsetimo, Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je u subotu da su uhapsili bivšeg državnog sekretara Nebojšu Ranđelovića i još sedam osoba. Ranđeloviću se na teret stavlja da je izvršio pet krivičnih dela trgovina uticajem. Njemu je odrđen pritvor do 30 dana. U pritvoru će ostati i osumnjičeni B. R., koji se tereti za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Pritvor za bivšeg državnog sekretara osumnjičenog za trgovinu uticajem

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas