Početna » Radovi Parking servisa u Nišu: Obeležavanje, osvetljenje i zvučni semafori

Radovi Parking servisa u Nišu: Obeležavanje, osvetljenje i zvučni semafori

0

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ – Niš ovog četvrtka aktivno radi na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju i poboljšanju bezbednosti u gradu. Radovi će se izvoditi u ulicama Gavrila Principa i Jovana Sterije Popovića, kao i na teritoriji opštine Niška Banja.

Pored toga, planirano je postavljanje zvučnih signala na semaforskim raskrsnicama u pešačkoj zoni. Ovi radovi će se izvoditi na lokacijama kod Tvrđave, Trga kralja Milana, kao i na raskrsnici ulica Obrenovićeva i Nikole Pašića. Ovi signali su namenjeni za bolje informisanje pešaka, posebno osoba sa oštećenim vidom, kako bi se povećala njihova bezbednost pri prelasku ulice.

Takođe, predviđeno je obeležavanje poprečnih horizontalnih oznaka u Knjaževačkoj ulici, što će doprineti boljoj vidljivosti i bezbednosti u saobraćaju. U isto vreme, vršiće se obeležavanje SMS oznaka u ulicama Janka Veselinovića, Oblačića Rada i Prijezdinoj ulici, što će omogućiti lakšu identifikaciju i pristup parking zonama.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas