Početna » Raspuštena Skupština grada Leskovca. Formiran Privremeni organ

Raspuštena Skupština grada Leskovca. Formiran Privremeni organ

Predsednik privremenog organa grada Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović, članovi Brankica Stamenković, Stefan Kitanović, Aleksandar Đurović i Nenad Filipović

0
Odlukom Vlade Republike Srbije raspuštena je Skupština grada Leskovca i obrazovan Privremeni organ grada Leskovca koji će obavljati poslove Skupštine grada Leskovca i izvršnih organa grada Leskovca.

Predsednik privremenog organa je dr sci. med. Goran Cvetanović,članovi Brankica Stamenković, Stefan Kitanović, Aleksandar Đurović, Nenad Filipović.

Na prvoj konstitutivnoj sednici Privremenog organa usvojeni su zapisnici da 27. sednice Skupštine grada i Svečane sednice povodom Dana grada, kao i sa 93. sednice Gradskog veća.

Dnevni red se sastojao  od 12 tačaka. Usvojen je Poslovnik privremenog organa, doneta je odluka o prestanku mandata odbornika Skupštine grada, rešenja o prestanku funkcije predsednika Skupštine, zamenika predsednika Skupštine, razrešenju sekretara Skupštine, razrešenju zamenika sekretara Skupštine, rešenje o prestanku funkcije gradonačelnika grada Leskovca, zamenika gradonačelnika, prestanku funkcije članova Gradskog veća, rešenje o razrešenju pomoćnika gradonačelnika.

Na ovoj sednici je za sekretara Privremenog organa grada Leskovca imenovan Zoran Vukšinović, za zamenika Vladimir Branković.

Predsednik Privremenog organa je svima čestitao na imenovanju.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas