Početna » RIK: Ponavljanje izbora na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici, zbog neregularnosti

RIK: Ponavljanje izbora na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici, zbog neregularnosti

0
Republička izborna komisija donela je danas rešenje o ponavljanju izbora za narodne poslanike na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici, piše Beta.

Reč je o biračkim mestima broj 22 u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ i broj 43 u Osnovoj školi „Dositej Obradović“, na području niške gradske opštine Medijana, i o biračkom mestu broj 87 u subotičkoj Mesnoj zajedni „Novi žednik“.

Rešenje o ponavljanju izbora doneto je nakon što je niška Gradska izborna komisija juče donela rešenje o poništavanju izbora na dva pomenuta izborna mesta i nakon što je Izborna komisija grada Subotice 23. decembra donela rešenje o poništavanju izbora na biračkom mestu broj 87.

U Gradskoj izbornoj komisiji Niša kazali su za agenciju Beta da su izbori poništeni „zbog neregularnosti“.

Građani tri izborne jedinice ponovo će se izjašnjavati o kandidatima za poslanike za Narodnu skupštinu u subotu, 30. decembra od 7.00 do 20.00 časova.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas