Početna » Sergej i Hari rasplamsali srca niške publike: Hari se priseti vojničkih dana, Sergej premijerno predstavio novi album. Večeras Abba Tribute [VIDEO]

Sergej i Hari rasplamsali srca niške publike: Hari se priseti vojničkih dana, Sergej premijerno predstavio novi album. Večeras Abba Tribute [VIDEO]

0

Niš je sinoć bio domaćin nezaboravnih koncerata poznatih muzičara Sergeja Ćetkovića i Harija Mata Harija, čije je izvođenje oduševilo publiku novog festivala Niš-week-a. Ova dva velikana muzičke scene okupili su mnogobrojne obožavaoce svojih hitova, pa se u više navrata horski pevalo na platou u Tvrđavi.

Harija Varešanovića, frontmena benda Hari Mata Hari, Niš je emotivno podsetio na njegove vojničke dane. On je kazao da je upravo ovde pronašao najveću inspiraciju za svoje najpoznatije pesme.

“Mnogi moji najveći hitovi nastali su u Nišu, dok sam služio vojsku u kasarni u Komrenu. Kako i ne bi, kada su Nišlijke među najlepšim ženama”, rekao je Hari, osvajajući srca prisutnih svojim emotivnim nastupom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

I Sergej Ćetković je podelio svoje utiske nakon još jednog uspešnog koncerta u Nišu, naglašavajući posebnu vezu sa ovim gradom.

“Uvek svoje početke vežem za predivne koncerte koje smo imali u Nišu. Ovde smo često izvodili naše najnovije pesme, a publika u Nišu uvek nas napuni pozitivnom energijom koja nas prati na svakom sledećem nastupu”, izjavio je Sergej, ističući da mu je čast što je deo muzičke scene koja u Nišu ima tako vernu i strastvenu publiku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Svoj novi album, Sergej je premijerno predstavio na Niš week-u, gde je pesma “Dolazim” već stekla veliki broj fanova.

“Polako, ali sigurno dopunjujemo repertoar sa novim pesmama. Radujem se novim susretima sa Nišlijama i verujem da će naša publika uživati u novim i starim hitovima koji su dobili novo ruho tokom naše turneje ‘Kofer'”, dodao je Sergej.

Foto: Glas juga

Osim koncerata na otvorenom, poput Letnje pozornice, Sergej je istakao da mu takođe prijaju i koncerti u zatvorenim prostorima poput renovirane sale Doma vojske. Naglasio je da svaki prostor nosi svoju posebnu atmosferu i čar.

Niška publika je svojim horskim pevanjem dokazala zašto je poznata kao jedna od najboljih. Ona pruža umetnicima nezaboravne trenutke i potvrdu da je ljubav prema muzici najveća nagrada za svakog izvođača.

Sergej je najavi novi susret sa Nišlijama i izrazio nadu da će se uskoro ponovo družiti sa svojom vernom publikom u renoviranoj sali Doma vojske.

“Čujem da je renovirana sala Doma vojske. Tu salu mnogo volim, volim te intimnije, manje prostore, tako da se nadam da ćemo se već i do Nove godine družiti još jednom”, rekao je Sergej.

Sergej Ćetković i Hari Varošanović nastupali su u Nišu na novom festivalu Niš week koji traje četiri dana i održava se u Niškoj tvrđvi. Večeras nastupa bend Abba tribute, a pored koncerata festival nudi  nudi različite zone sa specifičnim temama. Cela Tvrđava je u znaku festivala, a organizatori pozivaju publiku da dođu i uvere se i sami da se radi o jedinstvenom događaju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas