Početna » Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u Nišu

Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u Nišu

0
Filijala Niš Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u okviru Foruma naprednih tehnologija koji se tradicionalno održava sedmi put za redom.

Sajam se održava u četvrtak 21. decembra 2023. godine u terminu od 10-14 časova, na platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.
Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati svi koji su zainteresovani, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija učesnika sajma  je jednostavna, a nakon iste –  svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti).

“Pored mogućnosti da se direktno prijave na ponuđene poslove tražioci posla imaće i priliku da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), kako voditi intervju sa poslodavcem”, navode u saopštenju.

Takođe, imaće će prilike i da se informišu o Forumu naprednih tehnologija koji se istog dana organizuje u Naučno tehnološkom parku u Nišu.

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja biće prisutni i partneri sajma o kojima će tražioci zaposlenja imati prilike da se informišu i da se upoznaju kako o njihovim načinu rada tako i sa brojnim mogućnostima dodatne edukacije i usavršavanja veština koje nude.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas