Početna » Štene se zaglavilo u automobil, spasavanje trajalo dva sata (FOTO)

Štene se zaglavilo u automobil, spasavanje trajalo dva sata (FOTO)

0
Štene koje su meštani ostavili kod kancelarija firme Habau u Jelašnici naišlo je na dobre ljude, pa su zaposleni o njemu brinuli, hranili i čuvali. Međutim, kao i svi nestašni i radoznali mališani, tako se i ovaj pas zavukao i zaglavio u automobil. Samo nije moglo napolje, a imalo je sreću pa su radnici shvatili gde je i nisu pokrenuli vozilo.

“Preko noći se zavuklo ispod automobila. Morali smo da podignemo automobil dizalicom, da skinemo točak i odšrafimo nosač i tako smo jedva uspeli da ga ivučemo”, govore nam zaposleni.

Spasavanje malog psa je trajalo čitava dva sata. Najpre su pozvali vatrogasce koji su im rekli da zbog životinja ne izlaze na teren, nikoga nisu dobili ni u udruženjima koja se bave zaštitom životinja. Da štene izvuku živo i zdravo najviše su se potrudili mašinski inžinjeri Ivan Milolsavljević i Željko Gvozdenac. Tako su ovi dobri ljudi dali još jednu životnu šansu nedužnom, a nažalost napuštenom biću.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas