Početna » Topao prvi dan januara

Topao prvi dan januara

0
U Srbiji će se danas jutarnja temperatura kretati od -1 do 8, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. Sneg i formiranje snežnog pokrivača očekuju se oko 10. januara.

Ujutro će po kotlinama i visoravnima južne i istočne Srbije mestimično biti magla ili niska oblačnost, koja se u Negotinskoj Krajini može zadržati i tokom prepodneva.

Tokom dana se očekuje umereno i potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, koja će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeve, posle podne centralne i istočne, a uveče i tokom noći će se proširiti i na ostatak zemlje, na visokim planinama u toku noći kiša će preći u sneg.

Ujutro će duvati slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak južni i jugoistočni, od sredine dana na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura će se kretati od -1 do 8, a najviša od 10 do 15 stepeni, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije oko 7 stepeni.

Prema izgledima vremena za januar, sneg i formiranje snežnog pokrivača očekuju se oko 10. januara.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas