Početna » Umereno do potpuno oblačno i hladnije

Umereno do potpuno oblačno i hladnije

0
Umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, a više padavina se očekuje u drugom delu dana, kada će zahvatiti celu Srbiju, saopštio je republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na severu istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, prema kraju dana u skretanju na severni. Najniža temperatura od 0 do 8 ° C, najviša od 8 na severu do 13 °C na jugoistoku.

U Nišu umereno do potpuno oblačno, u drugom delu dana s kišom. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 3 °C, najviša oko 12 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 28.11.2023. god.)

U sredu oblačno, na severu vetrovito uz prestanak padavina od sredine dana, a zatim i razvedravanje, dok će u ostalim krajevima i dalje biti kišovito. Na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije kiša će uveče kratkotrajno preći
u sneg.

U četvrtak u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama.

Od petka česta naoblačenja, povremeno s kišom, a od subote i hladnije, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas