Početna » Vetrovito i hladno. Više padavina na istoku i jugu Srbije. OPREZ, u planinskim predelima snežni nanosi

Vetrovito i hladno. Više padavina na istoku i jugu Srbije. OPREZ, u planinskim predelima snežni nanosi

0
Umereno do potpuno oblačno vetrovito i hladno, mestimično sa snegom ili pljuskovima snega, najavio je Republićki hidrometeorološki zavod.

Više padavina se očekuje na istoku i jugoistoku Srbije, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, ponegde sa udarima olujne jačine, pa će u planinskim predelima biti mogući snežni nanosi.

Jutarnja temperatura od -3 do 3 °C, najviša dnevna od 2 do 6 ° C

U Nišu pretežno oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar umeren i jak severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 0 do 3 ° C

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 03.12.2023. god.)

Umereno do potpuno oblačno i hladno, u ponedeljak suvo, na severozapadu i zapadu tek ponegde sa slabim padavinama. Padavine se ponovo očekuju u utorak i sredu, kao i krajem perioda, u nižim predelima kiša i susnežica, a u brdskoplaninskim predelima sneg.

U utorak će ponovo biti i vetrovito uz jak južni vetar koji će posle podne biti u skretanju na severozapadni i može ponegde dostizati i udare olujne jačine

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas